Blog
/
MOYU

Gepersonaliseerde notitieboekjes: Het perfecte cadeau voor klanten of collega's

Geschreven door:
Paul Sintnicolaas
Gepubliceerd op:
8 maart, 2023
Leestijd:
10
minuten
Voor vragen:

Een gepersonaliseerd notitieboekje is een geweldig cadeau om je werknemers, collega's en teamleden te bedanken. Het is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een heel persoonlijk cadeau dat je volledig kunt personaliseren naar je eigen brand stijl, kernwaarden en visie.

Anno 2022 speelt duurzaamheid een zeer belangrijke rol bij het maken van keuzes binnen je bedrijf of kantoor. Helaas past een papieren notitieboek niet echt bij dit idee van duurzaamheid. Papier wordt gemaakt van hout, een ongelofelijk kostbare grondstof die elke dag meer uitgeput raakt. Bovendien kost de productie van papier veel water, energie, CO2-uitstoot en bleekmiddel.

Dus... moet schrijven op papier vanaf nu verboden worden? Nou... Niet als het aan ons ligt! In plaats van papierpulp te gebruiken om notitieboeken te maken, gebruiken we duurzaam, uitwisbaar steenpapier. Onze notitieboeken worden milieuvriendelijk geproduceerd, gaan jaren mee en zijn daarom een perfect alternatief voor notitieboeken van pulp papier.

Door ze naar wens te personaliseren, zijn uitwisbare notitieboekjes van steenpapier een geweldig relatiegeschenk of bedankje voor collega's.

Seepje gepersonaliseerde kaft

Een duurzaam relatiegeschenk dat opvalt

Ten eerste is een gepersonaliseerd notitieboek van uitwisbaar steenpapier een duurzame keuze als relatiegeschenk of personeelsgeschenk. Steenpapier is 100% vrij van bomen, water en bleekmiddelen.

Bovendien komt er bij de productie van steenpapier maar liefst 67% minder CO2 vrij dan bij de productie van pulppapier. Alleen al de productie van steenpapier is dus een stuk milieuvriendelijker dan die van pulp papier.

Bovendien is steenpapier zeer goed recyclebaar en Cradle-to-Cradle Silver gecertificeerd: het kan dus keer op keer worden gerecycled zonder dat er nieuwe grondstoffen moeten worden toegevoegd.

En last but not least is steenpapier in combinatie met onze speciale MOYU pen herbruikbaar, omdat de inkt volledig kan worden uitgewist met een vochtige doek. Na het wissen kun je de pagina opnieuw gebruiken en er tot 500 keer op schrijven.

Kortom: een notitieboek van steenpapier is duurzaam in productie, gaat (bijna) oneindig lang mee en is heel gemakkelijk te recyclen.

Enkele van onze klanten die hun MOYU hebben gepersonaliseerd

Niet alleen duurzaam: het is ook een creatief en authentiek cadeau!

Een gepersonaliseerd notitieboekje van steenpapier is niet alleen een duurzaam cadeau, maar ook een heel authentiek en creatief cadeau! Bijvoorbeeld voor je personeel of voor je relaties.

Een gepersonaliseerd notitieboek wordt ontworpen volgens je huisstijl, logo, kernwaarden en visie. Daarnaast kun je het gebruiken voor persoonlijke boodschappen en uitspraken om je relatie, klant of collega te inspireren.

Omdat steenpapier nog een relatief onbekende papiersoort is, is de kans groot dat je ontvanger er nog nooit van heeft gehoord of het in ieder geval nog niet gebruikt. Het uitwisbare effect van steenpapier maakt de verrassing compleet! Reken maar dat je hiermee hoog gaat scoren.

Het cadeau van Ritual voor hun nieuwe werknemers is een gepersonaliseerde MOYU

Een praktisch en persoonlijk bedankje voor collega's

Eengepersonaliseerd notitieboek van uitwisbaar steenpapier is niet alleen leuk om aan je relaties of klanten te geven, maar ook aan je collega's of werknemers. Het is immers een heel praktisch cadeau dat ook echt regelmatig gebruikt zal worden en niet na twee dagen in de prullenbak belandt.

Bovendien gaat dit cadeau jaren mee bij de gelukkige ontvangers en zullen ze dus eindeloos schrijfplezier beleven. Corona pandemie of niet: dit is een cadeau waar je collega's en werknemers altijd op kunnen rekenen.

Air France en KLM multi-ontwerp gepersonaliseerde MOYU

Op weg naar een duurzaam kantoor, dankzij steenpapier

Eenuitwisbaar notitieboek van steenpapier past goed bij het verduurzamen van je kantoor of werkplek. Een milieuvriendelijk kantoor is immers niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Ben je op zoek naar duurzame kantoorartikelen voor je werkplek? Dan is een notitieboek van duurzaam steenpapier een zeer verstandige keuze!

Als je liever geen notitieboekjes gebruikt, maar ander schrijfgerei zoals uitwisbare agenda's, weekplanners, to-do-lijsten of bureauplanners, dan kun je bij MOYU terecht voor ons ruime assortiment uitwisbare planningstools. Deze kunnen ook naar wens worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld je eigen logo erop.

Een papierloos kantoor worden? Geen probleem!

Tot slotpast een gepersonaliseerd uitwisbaar notitieboek van steenpapier ook heel goed bij de wens om een papierloos kantoor te worden. Een papierloos kantoor (of wel paperless office) betekent dat je geen papier meer gebruikt op je werkplek of kantoor. Dankzij steenpapier kun je blijven genieten van de voordelen van het schrijven met de hand, maar voorkom je papierafval, eenmalig gebruik van papier en ontbossing door af te stappen van papierpulp.

Psst! Een gepersonaliseerd notitieboekje als onderdeel van je kerstpakket? Ja, graag! Kijk op onze kerstpagina voor de verschillende opties.

Kerstmis aangepaste MOYU dozen? Ja, dat kan!

Meer blogposts zoals deze

MOYU's in alle soorten en maten

Dit is een kleine selectie van onze nieuwste rocksterren, bekijk ze allemaal in onze winkel met notitieboeken van steenpapier.

Wil je anderen inspireren om single-use papier achter zich te laten?

We hebben wat informatie voorbereid om je te helpen met je MOYU-verhaal.
MOYU Media kit