nl
 • de
 • en
 • fr
 • nl
nl
 • de
 • en
 • fr
 • nl

Waarom zou je voor MOYU kiezen?

Wij weten dat duurzaam schrijven de norm kan en moet worden. Daarom hebben we uitwisbare boekjes ontwikkeld, gemaakt van steenpapier. Elke pagina is 500 keer herschrijfbaar waardoor MOYU jaren mee gaat. De kwaliteit van schrijven zoals we gewend zijn hoeft hier niet onder te lijden en de natuur gaat er alleen maar op vooruit. En daar doen wij het voor.

De magie van MOYU

 • Elke pagina is gemaakt van duurzaam geproduceerd scheur-bestendig steenpapier.
 • Je kunt de inkt wissen met een vochtig doekje, om vervolgens weer opnieuw op de bladzijde te schrijven – tot wel 500 keer!
 • Digitaliseer je notities naar de cloud met een app naar keuze en slechts één klik op de knop.
 • Schrijf soepel en comfortabel dankzij het gebruik van een pen (geen stift) op dikker steenpapier.
 • Per aangeschaft product planten we een boom in samenwerking met lokale partners en projecten in Kenia.
 • Geen losslingerende notitieboekjes of papiertjes meer. Wis je to-do lijstjes en notities uit en creëer overzicht en structuur.

110% inzet voor deze merken

Klaar voor verandering?

Neem contact op met Paul

Email: paul@moyu.rocks
Mobiel: +31 6 34221710
OF neem twee minuten de tijd om het offerte formulier hieronder in te vullen.

Moyu notebook

FAQ

Ja, dit kan vanaf 20 stuks voor de ringband variant en vanaf 100 stuks voor de ingebonden variant. Afhankelijk van het type boekje kun je minimaal 4 pagina’s personaliseren tegen een kleine meerprijs (€0 - €5 per boekje). Op deze manier kun je jouw eigen branding en huisstijl doorvoeren. Wel zo handig als het product jaren meegaat.

Dat is helemaal aan jou! We hebben formats die je zelf kunt gebruiken voor elk type product, maar wij kunnen het boekje ook voor je designen tegen een vaste vergoeding van €150 excl. BTW.

Hoe hoger het aantal, hoe meer korting we kunnen aanbieden op het tarief in de webshop. De korting start bij 10% en loopt op tot wel 45%.

Is een Tesla duur? Investeren in kwaliteit is duur. Maar investeren in korte termijn is duurkoop. Door de hoge kwaliteit van het steenpapier is de schrijf- en wis ervaring niet alleen beter, ook is de productie duurzamer en gaat het product vele jaren langer mee. We zien zelfs een 75% kostenbesparing na enkele jaren gebruik van de boekjes, doordat 1 MOYU boekje gemiddeld 15 notitieboekjes vervangt. Nog niet overtuigd? Vraag dan een sample aan!

Een boekje komt altijd met een pen loop (penhouder), doekje en speciale MOYU pen. Deze pen is nodig om het uitwisbare effect te behouden. De inkt van reguliere pennen is niet uitwisbaar.

Onze speciale MOYU pennen zijn noodzakelijk om de tekst vlekkeloos te kunnen wissen. De pennen zijn hervulbaar met nieuwe vullingen. Indien de pen op is, kunnen pennen of vullingen voordelig worden bijbesteld. Daarnaast bieden we ook diverse kleuren, zoals blauw en rood. Voor regelmatig terugkerende bestellingen van pennen of vullingen kunnen we voordelige afspraken maken

Uiteraard! We hebben de mogelijkheid om alle producten te versturen vanuit ons logistieke centrum naar elk gewenst adres binnen Europa. We hebben dan dan natuurlijk wel alle adressen voor nodig. Hier zullen we (vanzelfsprekend) voorzichtig mee omgaan.

Voor een willekeurig adres in Nederland vragen we een vergoeding van €19,95 excl. BTW voor de totale verzending. Mocht je boekjes per stuk willen laten versturen naar meerdere adressen in Nederland, dan wordt er €4,95 excl. BTW per adres in rekening gebracht. De tarieven voor pakketjes versturen naar het buitenland overleggen we samen.

Steenpapier heeft een craddle to craddle certificaat en is daarmee een circulair product. Gooi daarom nooit je boekje weg, maar lever je boekje weer bij ons in. Leer alles over deze circulaire keten op onze ketenpagina.

Dat vinden we leuk! Bij meerdere bestellingen vanuit hetzelfde bedrijf of dezelfde organisatie kunnen we 5% korting over het gehele tarief aanbieden.

TERUG NAAR BOVEN