nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl
nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl

Ons verhaal

Graag neem ik, Roel Schatorje, je mee op mijn reis en vertel ik je het verhaal achter MOYU.
Een verhaal over een groenere wereld waarin mens en natuur in balans samenleven.
Maar elk verhaal heeft een begin. Zo ook dat van MOYU.

Even voorstellen

Hoi👋 Ik ben Roel!
Mijn liefde voor natuur en dieren was er al op jonge leeftijd. Tijdens mijn studie sustainable entrepreneurship hoorde ik voor het eerst over steenpapier en hoe duurzaam dit was.

"Wat?! Papier van steen.. Kan dat?"

In die tijd was ik nog te jong en onervaren om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Het 'echte werk'

Na mijn studie ging ik aan de slag in de financiële sector. Ik schreef mijn notities uit de vergadering op en tikte ze vervolgens over op de computer. Ook had ik op kantoor altijd papier naast me liggen om to-do’s en andere krabbels op te maken.

Aan het eind van de dag gooide ik voor mijn gevoel
een stukje boom weg...🌳🗑️

Opzoek naar een oplossing💡

Om mijn schuldgevoel weg te nemen besloot ik digitaal te gaan werken. Helaas gaf dit mij niet hetzelfde gevoel als het normale schrijven.

Toen besloot ik een whiteboard notitieboek aan te schaffen. Deze vlekte enorm, zelfs nadat het goed was opgedroogd. Ik raakte soms ook nog mijn notities kwijt, kortom géén succes!

Op naar Kenia 🐘

Ik kwam erachter dat ik meer wilde doen met duurzaamheid. Daarom besloot ik naar Kenia te gaan om daar te gaan werken. Hier liet ik toeristen het echte Afrika zien en ondersteunde we de lokale boeren met kennis en kapitaal.

Ik raakte geïnspireerd door alle verhalen over de natuur en de cultuur van de lokale bevolking. Dit zette me aan het denken.🤔

Ik ontmoette Paul 🙋‍♂️

Paul hoorde mijn verhaal en vond het tijd voor verandering. Dit is de reden dat wij MOYU hebben opgericht en ons richten op het redden en creëren van nieuwe natuur. Een bedrijf met een duurzame visie.
Onze boekjes zijn gemaakt van steenpapier, waar we geen bomen voor hoeven te kappen. Zo redden we dus een stukje natuur en willen we jou inspireren om een stuk duurzamer te gaan leven!

Lees hier meer over steenpapier!

Toekomstmuziek

Met ons team proberen we de wereld een stukje mooier te maken. Samen werken we hard om dit te verwezenlijken en jij bent hier ook onderdeel van. 😃
Zo hebben we al duizenden mensen weten te inspireren om duurzamer te gaan leven en kunnen bijdragen aan de lokale bevolking in Kenia, maar we willen nog meer impact maken. Dit kan door jouw hulp!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

TERUG NAAR BOVEN