nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl
nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl

Bestel hier je duurzame kerstpakket van MOYU

Creative Christmas Box

Heb je zelf een tof idee voor een kerstpakket, wil je een gepersonaliseerd boekje of heb je een ander creatief idee? Vul de orderlijst onderaan deze pagina in & we zetten jouw idee om in een prachtig Kerstpakket!

*excl. btw

Waarom zou je kiezen voor een MOYU Kerstpakket?

1. Geen gevulde dozen met stro en ongein: Inspireer je collega’s met een minimalistisch en impactvol kerstpakket.

2. Verzending naar meerdere adressen door heel Europa mogelijk (met CO2-compensatie).

3. Draag bij aan een groene, duurzame wereld met 3 (!) geplante bomen per pakket!

Dus… of je nu boven of onder in de (Kerst)boom zit binnen je bedrijf: Dit MOYU Kerstpakket is voor iedereen een waardevol cadeau

Hoe?

Door een duurzaam MOYU Kerstpakket cadeau te doen aan alle werknemers bespaar je samen op jaarbasis een hele hoop geld (details vind je hier & hier), kilo’s papier en dus essentiële natuur. Dat zijn 3 belangrijke vliegen in één klap. Daarnaast planten we maar liefst 3 bomen in samenwerking met Trees For Kenya per aangeschaft Kerstpakket. Zo help je dus niet alleen de natuur te beschermen, je helpt ook om nieuwe natuur te creëren.

Onze belofte?

Dit bijzondere Kerstpakket ligt niet al op oudejaarsavond in de prullenbak, maar gaat jarenlang mee (zowel op de werkvloer als privé). Een duurzamer cadeau ga je niet vinden.

Start 2022 met een paperless office

Een “paperless office“ is het Nieuwe Normaal. Met een MOYU boekje kun je echter blijven schrijven met de hand zonder negatieve impact te maken op de natuur. Zo kun je blijven genieten van de voordelen van schrijven met de hand. (Met de optie om je notities te digitaliseren in de Cloud)

Draag bij aan een groene wereld

Minder consumeren, duurzamer leven en bijdragen aan een groenere wereld. Het klinkt mooi, maar werkt het in de praktijk? Absoluut.

Bij MOYU willen we elk bedrijf inspireren en laten zien dat het kan en vooral HOE het kan. Zelfs in een periode vol feest, overvloed en allesbehalve consuminderen.

Een MOYU Kerstpakket of een MOYU als onderdeel van je kerstpakket?

Kom met ons in contact door onderstaand formulier in te vullen. Via de orderlijst kun je zelf aangeven hoe je je pakket wilt vormgeven, of je producten wilt personaliseren en hoe je de logistiek graag voor je ziet.

Heb jij andere ideeën over een kerstpakket? We horen het graag via partners@moyu.rocks

Wat klanten over ons zeggen

TERUG NAAR BOVEN