Waarom zou je kiezen voor een MOYU Kerstpakket?


1. Inspireer je werknemers
2. Verzending naar huis (van werknemer) mogelijk
3. Bespaar een hele hoop geld, papier en natuur
4. Gegarandeerd minimalistisch verpakt (geen opvulstro en ongein)
5. En draag bij aan een groene, duurzame wereld (met 3 geplante bomen per pakket!)

Dus… of je nu boven of onder in de (Kerst)boom zit binnen je bedrijf: Dit MOYU Kerstpakket is voor iedereen een waardevol cadeau.

Hoe?

Door een duurzaam MOYU Kerstpakket cadeau te doen aan alle werknemers bespaar je samen op jaarbasis een hele hoop geld (details vind je hier & hier), papier en dus essentiële natuur. Dat zijn 3 belangrijke vliegen in één klap. Daarnaast planten we maar liefst 3 bomen in samenwerking met Trees For Kenya per aangeschaft Kerstpakket. Zo help je dus niet alleen de natuur te beschermen, je helpt ook om nieuwe natuur te creëren.

Onze belofte?

Dit bijzondere Kerstpakket ligt niet al op oudejaarsavond in de prullenbak, maar gaat jaren lang mee (zowel op de werkvloer als privé). Een duurzamer cadeau vind je niet.

Start 2021 met een paperless office

Een “paperless office” is het Nieuwe Normaal. Met een MOYU boekje kun je echter blijven schrijven met de hand zonder negatieve impact te maken op de natuur. Zo kun je blijven genieten van de voordelen van schrijven met de hand. (Met de optie om je notities te digitaliseren in de Cloud).

Draag bij aan een groene wereld

Minder consumeren, duurzamer leven en bijdragen aan een groenere wereld. Het klinkt mooi, maar werkt het in de praktijk? Absoluut.

Bij MOYU willen we elk bedrijf inspireren en laten zien dat het kan en vooral HOE het kan. Zelfs in een periode vol feest, overvloed en allesbehalve consuminderen.

Keuze uit twee duurzame MOYU Kerstpakketten:

MOYU Basis pakket

Inhoud pakket
A5 ringband (keuze 3 varianten)
Shopping list
Tony 180 gr
3 bomen

Neem contact op via E-mail
MOYU Premium pakket

Inhoud pakket
A5 premium (keuze 3 varianten)
Shopping list
Tony 180 gr
3 bomen

Neem contact op via E-mail

Heb jij andere ideeën over een kerstpakket? We horen het graag via paul@moyu.rocks

TERUG NAAR BOVEN