nl
 • de
 • en
 • fr
 • nl
nl
 • de
 • en
 • fr
 • nl

Zelfs in deze snel groeiende digitale wereld willen mensen naast het gebruik van hun laptop blijven schrijven op papier zodat ze hun creativiteit kwijt kunnen, efficiënter kunnen werken, dingen beter kunnen onthouden en to-do’s sneller kunnen afvinken. Maar zonder dat we het weten is de papierindustrie wel 3 keer zo vervuilend (!!) als de vliegtuigindustrie. Dus hoe behouden we de voordelen van schrijven zonder dat we de natuur vernielen?

Hoe kunnen wij bedrijven helpen?

De magie van MOYU

 • Elke pagina is gemaakt van duurzaam geproduceerd scheur-bestendig steenpapier.
 • Je kunt de inkt wissen met een vochtig doekje, om vervolgens weer opnieuw op de bladzijde te schrijven – tot wel 500 keer!
 • Digitaliseer je notities naar de cloud met een app naar keuze en slechts één klik op de knop.
 • Schrijf soepel en comfortabel dankzij het gebruik van een pen (geen stift) op dikker steenpapier.
 • Per aangeschaft product planten we een boom in samenwerking met lokale partners en projecten in Kenia.
 • Geen losslingerende notitieboekjes of papiertjes meer. Wis je to-do lijstjes en notities uit en creëer overzicht en structuur.

Onze ambassadeurs

Klaar voor verandering?

Interesse

Chat met ons rechtsonder in het scherm of bel direct met Paul op 06-34221710

Design

Lever het ontwerp aan met behulp van onze formats en/of laat je ontwerp door ons designen.

Bevestiging

Alleen als jullie helemaal tevreden zijn over het design, gaan we aan de slag.

Productie

We leveren gepersonaliseerde boekjes razendsnel, soms al binnen 14 dagen.

Levering

De boekjes worden naar jou, je klanten of collega’s toegestuurd. Enjoy the write!

Certificaat

Ontvang je fysieke certificaat met de behaalde impact van je bedrijf.

Een aantal feiten

500x

Onze boekjes zijn tot wel 500x herschrijfbaar!

67%

Minder CO2-uitstoot tijdens de productie van steenpapier tov pulp papier. Meer = groter.

1

MOYU boekje brengt dezelfde investering met zich mee als 1 jaar op papier schrijven. En dan te bedenken dat MOYU vele jaren mee gaat…

Neem contact op met Paul

Email: paul@moyu.rocks
Mobiel: +31 6 34221710
OF neem twee minuten de tijd om het offerte formulier hieronder in te vullen.

FAQ

Ja, dit kan vanaf 20 stuks voor de ringband variant en vanaf 100 stuks voor de ingebonden variant. Afhankelijk van het type boekje kun je minimaal 4 pagina’s personaliseren tegen een kleine meerprijs (€0 - €5 per boekje). Op deze manier kun je jouw eigen branding en huisstijl doorvoeren. Wel zo handig als het product jaren meegaat.

Dat is helemaal aan jou! We hebben formats die je zelf kunt gebruiken voor elk type product, maar wij kunnen het boekje ook voor je designen tegen een vaste vergoeding van €150 excl. BTW.

Hoe hoger het aantal, hoe meer korting we kunnen aanbieden op het tarief in de webshop. De korting start bij 10% en loopt op tot wel 45%.

Is een Tesla duur? Investeren in kwaliteit is duur. Maar investeren in korte termijn is duurkoop. Door de hoge kwaliteit van het steenpapier is de schrijf- en wis ervaring niet alleen beter, ook is de productie duurzamer en gaat het product vele jaren langer mee. We zien zelfs een 75% kostenbesparing na enkele jaren gebruik van de boekjes, doordat 1 MOYU boekje gemiddeld 15 notitieboekjes vervangt. Nog niet overtuigd? Vraag dan een sample aan!

Een boekje komt altijd met een pen loop (penhouder), doekje en speciale MOYU pen. Deze pen is nodig om het uitwisbare effect te behouden. De inkt van reguliere pennen is niet uitwisbaar.

Onze speciale MOYU pennen zijn noodzakelijk om de tekst vlekkeloos te kunnen wissen. De pennen zijn hervulbaar met nieuwe vullingen. Indien de pen op is, kunnen pennen of vullingen voordelig worden bijbesteld. Daarnaast bieden we ook diverse kleuren, zoals blauw en rood. Voor regelmatig terugkerende bestellingen van pennen of vullingen kunnen we voordelige afspraken maken

Uiteraard! We hebben de mogelijkheid om alle producten te versturen vanuit ons logistieke centrum naar elk gewenst adres binnen Europa. We hebben dan dan natuurlijk wel alle adressen voor nodig. Hier zullen we (vanzelfsprekend) voorzichtig mee omgaan.

Voor een willekeurig adres in Nederland vragen we een vergoeding van €19,95 excl. BTW voor de totale verzending. Mocht je boekjes per stuk willen laten versturen naar meerdere adressen in Nederland, dan wordt er €4,95 excl. BTW per adres in rekening gebracht. De tarieven voor pakketjes versturen naar het buitenland overleggen we samen.

Steenpapier heeft een craddle to craddle certificaat en is daarmee een circulair product. Gooi daarom nooit je boekje weg, maar lever je boekje weer bij ons in. Leer alles over deze circulaire keten op onze ketenpagina.

Dat vinden we leuk! Bij meerdere bestellingen vanuit hetzelfde bedrijf of dezelfde organisatie kunnen we 5% korting over het gehele tarief aanbieden.

TERUG NAAR BOVEN