Werde Mitinhaber von MOYU. Registriere dich für einen 48-stündigen Frühzugang für Investoren.

Richting

VerdraaidGoed x MOYU

Een tweede leven voor een eersteklas product!

Herschrijfbare producten maken van restafval, zonder nieuw materiaal nodig te hebben? Count us in!Samen met de duurzame onderneming VerdraaidGoed hebben we treintijdborden – je weet wel, die knalgele borden op het station met de dienstregeling erop – omgetoverd tot uitwisbare notitieboeken in A5-formaat.

Uitwisbaar Notitieboek: VerdraaidGoed x MOYU Ringband A5

NS Upcycle Notizbuch

29.95

(7)

Een nieuwe bestemmingTreintijdborden op stations worden vervangen zodra de dienstregeling wijzigt. VerdraaidGoed geeft deze borden een nieuwe bestemming in de vorm van bijvoorbeeld lampen, speelgoed, dienblaadjes of notitieboeken.

We vinden het dan ook ontzettend tof om ons steentje bij te mogen dragen aan dit geweldige initiatief van VerdraaidGoed.

Een VerdraaidGoed verhaalZodra de treindienstregeling wijzigt, worden de treintijdborden op alle stations vervangen. VerdraaidGoed zorgt ervoor dat deze borden een nieuwe bestemming krijgen. Wel zo duurzaam!Bovendien worden de producten in elkaar gezet bij sociale werkplaatsen, door mensen met een arbeidsbeperking.

Gewoon hier in Nederland, met een super korte en transparante productieketen.

Nieuwsgierig?Wat krijg je als je een kaft van treintijdborden combineert met duurzaam, uitwisbaar steenpapier van MOYU? Precies, een VerdraaidGoed x MOYU Notitieboek! Uiterst duurzaam, hip en kleurrijk. Dit initiatief konden we dan ook niet weerstaan: en jij waarschijnlijk ook niet!

Let op: de kaften van ieder notitieboek zijn uniek. Natuurlijk, ze zijn geel en hebben een deel van de dienstregeling erop staan. Maar welke reis en bestemming jij op je kaft te zien krijgt… dat is een verrassing!

Warenkorb(0)

Warenkorb ist leer