nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl
nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl

MOYU maakt een gratis E-book: Groen Doen

op June 28, 2021  in overige persberichten

 

Gratis e-book voor een vliegende start van een groene & duurzame lifestyle

Op 9 maart 2021 heeft MOYU hét e-book voor een vliegende start van een groene & duurzame lifestyle gratis beschikbaar gesteld. Het gratis e-book staat bomvol tips, inspiratie en kennis van 10 experts die jou meenemen in de wereld van groen. Van plantaardig eten en een zero waste huishouden tot duurzame (blijvende!) gedragsveranderingen en een eerlijke kledingkast. 

MOYU gratis e-book over duurzamer leven

Het idee dat duurzaamheid alleen iets is voor hippies, pioniers of geitenwollensokken- types is allang verleden tijd. En gelukkig maar! Voor onszelf én voor de aarde zorgen is nu belangrijker dan ooit tevoren. Met een klimaatcrisis die op ons afstevent en de ge- breken in onze maatschappelijke systemen – blootgelegd door de coronacrisis – is de tijd van nadenken, discussiëren en overleggen voorbij. Daadwerkelijk actie ondernemen is wat het werkelijke verschil gaat maken.

Dus: dit is de tijd van doen.

Hoe? Op een makkelijke, inspirerende en praktische manier. Een manier die bij jou en jouw leven past. Om die reden hebben we dit e-book ontworpen. Zodat we jou kunnen inspireren om duurzame keuzes te maken. Dat doen we aan de hand van diverse artikelen, interviews, columns en persoonlijke verhalen van experts die zelf dagelijks de (duurzame) daad bij het woord voegen.

We nemen je mee in de wereld van plantaardig eten, zero waste huishoudproducten, duurzame gedragsverandering, het belang van een sterk immuunsysteem en een eerlijke kledingkast. En nog meer, maar daar kom je zo vanzelf achter!

We wensen je namens de hele redactie ontzettend veel leesplezier toe. We hopen dat dit e-book je activeert om (weer) een stap in de groene richting te zetten en dat jij op jouw beurt weer anderen weet te inspireren.

Het e-book gratis downloaden? Klik hier!

TERUG NAAR BOVEN