nl
 • de
 • en
 • fr
 • nl
nl
 • de
 • en
 • fr
 • nl

Welke waarde kan MOYU toevoegen aan jouw bedrijf?

op November 02, 2020

 

Take aways van dit artikel: 

 •  MOYU boekjes kunnen een hoop waarde toevoegen aan bedrijven. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook kostenbesparing en een opgeruimd kantoor.
 • Als geschenk brengt het een mooie achterliggende gedachte met zich mee. Het is een persoonlijk, praktisch en inspirerend cadeau.
 • Het gebruik van notitieboekjes van steenpapier is een eenvoudige eerste stap naar een paperless office

Duurzaamheid speelt een grote rol binnen bedrijven. Het maakt niet uit binnen welke sector je werkzaam bent, het is een hot topic. De stappen die je kan zetten om jouw bedrijf duurzamer te maken zijn talrijk: één zo'n stap is het verminderen van papierverbruik en -verspilling. MOYU biedt hier een praktische oplossing en helpt je op jaarbasis vele euro's, schriften en bomen te besparen. Vele bedrijven gingen je al voor en we vroegen hen naar de reden dat ze voor onze producten hebben gekozen. Dat zijn er meer dan alleen het begrip duurzaamheid!

Ga maar eens bij jezelf na: wat zijn de belangrijkste normen en waarden die gelden binnen jouw organisatie? Waarschijnlijk kun je die zo opnoemen. En wat zijn de KPI’s? Die ken je vast ook wel uit je hoofd! (Zo niet dan vertellen wij het niet door hoor!). Wanneer je gebruik gaat maken van bepaalde producten binnen een bedrijf, wil je natuurlijk dat die producten aansluiten bij de normen en waarden en dat ze je kunnen ondersteunen bij het behalen van de KPI’s. Walk the talk, zo noemen we dat. 


Welke waarde kan een MOYU notitieboek toevoegen aan jouw bedrijf?

1. Duurzaamheid.

Uiteraard is duurzaamheid één van de grootste voordelen. Een bedrijf kan zijn personeel een mooi geschenk geven zonder dat dit teveel impact heeft op de aarde.


2. Positieve boodschap naar partners toe.

Naast het feit dat je zelf geen schuldgevoel over hoeft te houden aan het weggeven van onze notitieboekjes, zullen medewerkers en zakenpartners ook bijzonder positief reageren. Je bent namelijk milieubewust en duurzaam bezig. 

"We kunnen de mensen waar we mee samenwerken nu op een leuke en duurzame manier bedanken met een MOYU notebook! Het weggeven van MOYU boekjes levert (in tegenstelling tot veel andere producten) geen kritiek op bij onze organisatie, achterban en partners."
- Green Office Wageningen3. Eerste stap naar een paperless office.

Daarnaast is het ook een mooie manier voor jouw eigen organisatie om richting een paperless office te gaan. Zonder al te hoge kosten en mét het plezier van met de hand schrijven!


4. Overzicht creëren, zowel in je hoofd als op kantoor.

Volgens klanten helpen onze boekjes hen op een georganiseerde en duurzame manier te werken. Ze kunnen beter overzicht creëren en het scheelt ook een hoop rondslingerende vellen papier, waardoor bureaus netter achterblijven na een werkdag.

"Moyu zorgt voor een georganiseerdere manier van werken, waarbij notities beter worden bewaard, meer overzicht gecreëerd wordt en een positieve wending geeft aan ieder gesprek met mensen die het voor het eerst zien."
- Comak


5. Het scheelt kosten in papier en schrijfmateriaal.

Onze boekjes gaan zeker 5 jaar mee en kunnen je dus 5 jaar aan aanschafkosten van papier besparen!

Wanneer gaat jouw bedrijf aan de slag met steenpapier? 


1 reacties
door {{ author }} Miriam op March 16, 2021

Bedankt voor jullie hulp bij mijn verkeerde bestelling. De producten zijn mooi en praktisch, ik ben er helemaal weg van!


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.


TERUG NAAR BOVEN