nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl
nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl

Rock the B-stock!

op May 11, 2020  in Our story

Een kijkje in de keuken..

Eind 2019, vol enthousiasme, en vol overtuiging, na maanden lang onderzoek en een succesvolle test, hakten we de knoop door. We zouden een enorme oplage aan boekjes produceren. We waren er helemaal uit. Dit zouden de designs zijn. De manier van produceren stond vast waardoor de CO2-uitstoot minimaal zou zijn. Voor de creative een leuke variant (de Misty Mountain is nog steeds een van onze bestsellers), leuke kleuren, maar ook tijdloze designs. Want in ons ontwerp was en is altijd leidend: de boekjes moeten een leven lang mee gaan.

Net voordat de productie zou starten, hadden we uitgezocht dat we de boekjes nog extra konden verstevigen met een linnen strip aan de achterkant. NICE, dan kunnen onze boekjes misschien wel meerdere generaties mee!

Maar helaas. De realiteit sloeg in als een bom. Het steenpapier is zo'n nieuw materiaal dat er iets gebeurde wat we niet echt hadden kunnen zien aankomen. Het papier is in het begin zo stijf (en zo zwaar) dat het zoveel kracht zet op de achterkant dat de lijm bij de linnen strip loslaat. Gelukkig alleen op de linnen versteviging, de rest van het boekje blijft goed, maar het is wel een raar idee.. Je krijgt een boekje voor het leven en binnen een paar weken lijkt het al uit elkaar te vallen.


Hoe wij ons voelden op het moment dat we de eerste klachten kregen. We hebben letterlijk traantjes gelaten...
Notebooks Huilen MOYU

 

Om het probleem te verhelpen hebben we alle notitieboeken die we nog op voorraad hadden opnieuw laten verlijmen en extra dubbelzijdige tape laten aanbrengen. Gelukkig hebben we hierdoor een groot gedeelte van de problemen kunnen verhelpen. Eind goed al goed zou je denken.. toch?

Helaas. Wederom waren we weer volop notitieboeken aan het versturen totdat we ineens toch weer gebruikers hadden met dezelfde klachten. Onverklaarbaar, maar ook onacceptabel.

Inmiddels, in mei 2020, zijn er misschien wel 10% van alle boekjes geretourneerd. Veruit de meeste boekjes zullen goed hechten en zullen functioneel een 10 op 10 scoren (als we onze reviews mogen geloven). Maar toch.. We willen dat al onze klanten een ultieme gebruikservaring hebben. En daarvoor gaan we door het vuur.

Niet alleen hebben we een nieuwe productie opgestart waarbij we dit probleem verholpen hebben. Ook hebben we alle andere optimalisaties uitgevoerd, designs vernieuwd, extra functionaliteiten toegevoegd (zoals een extra to-do lijst) en zijn we met volledig nieuwe modellen (ringband) gekomen in nieuwe formaten (A6).

Onze boodschap: mocht jij nou net de dupe zijn en problemen hebben met een loslatende kaft? Laat het ons weten via hello@moyu.rocks. Je kan je boekje terugsturen waarbij je uiteraard je geld terug krijgt. Een andere optie is dat je het boekje mag houden en 50% korting krijgt op je volgende boekje. Wij vertrouwen erop dat je eerlijk bent.

En ook niet onbelangrijk: vanaf nu gaan we alle boekjes die we nog hebben van de productie uit 2019 weggeven tegen een bedrag van €19,95 (ipv €29,95). Ik zou zeggen: Rock the B-Stock.

En nu door met de missie! Het product is fantastisch, maar we willen meer. Veel meer. We willen natuur creëren. En daarvoor is jullie hulp nodig. Dus spread the word!

Onze liefde is groot. Bedankt.

P.S.: We zijn met hele vette nieuwe boomplant projecten bezig!  Meer daarover binnenkort...


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.


TERUG NAAR BOVEN