nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl
nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl

MOYU Power Placemat

op March 25, 2020  in GebruikProduct

Omdat meer en meer mensen thuis aan het werken zijn, hebben wij speciaal de MOYU Power Placemat ontworpen. Hiermee wordt je meer gefocust tussen alle afleidingen thuis, maar geeft het je ook ontspanning, omdat je nu eenmaal werkt waar je woont.

Nu al benieuwd? Klik hier om direct naar MOYU Power Placemat te gaan!

Zoals met al onze producten is ook de Power Placemat gemaakt van ons duurzame steenpapier. Dit steenpapier is meer dan 500 keer herschrijfbaar en makkelijk uit te wissen met een natte doek. Hierdoor begin je elke dag weer met een ‘schone lei’. Omdat het onze missie is om boskap tegen te gaan en nieuwe bomen te planten om zo ecosystemen in stand te houden, planten we ook voor elke verkochte placemat een nieuwe boom. 

Sommige zullen bekend zijn met alle onderdelen van de Power Placemat maar voor sommige is het handig om wat meer toelichting te krijgen. Hier beneden bespreken we alle onderdelen zodat ook jij het maximale uit de Power Placemat kunt halen.  

Dit is de klassieke To-do list. Als je elke dag je to do’s op een lijstje zet, geeft dit overzicht waardoor je gefocust kan werken. De valkuil tijdens het werken is dat je alles tegelijkertijd wilt doen en daardoor niets afrondt. Om een productieve dag te hebben, zegt de theorie dat je 3 MBT (Meest belangrijke taken) moet opstellen die, wanneer je ze afrondt, jouw dag geslaagd maken. Zorg ervoor dat je deze prioriteit nummer 1 geeft en dat je hiermee begint. Je zult merken dat als je in de ochtend al een aantal belangrijke taken hebt afgerond, je de rest van de dag in een goede flow zult zitten. Als je een taak afrondt kun je hem afvinken. Leuk of flauw? We hebben bij de Do Good al een ‘blind vinkje’ gezet. Succes!

Om je gefocust te houden tijdens het werken met de To-do list, hebben we dit tekstvak toegevoegd. Hierin kan je ideeën die in je opkomen, maar even geen focus nodig hebben opschrijven. Vervolgens kun je dit plannen in de weekplanner. Je kunt dit tekstvak ook gebruiken om te krabbelen, te rekenen, of iets van je af te schrijven. 

De weekplanner helpt je om je week in te delen. In het begin van de week kun je je belangrijkste taken verdelen over die week. Wanneer je dan aan het werk gaat, is het handig om deze taken te vertalen naar meer specifieke taken in de today list. Pro tip: Laat wat ruimte over voor ad hoc taken; als je de dag te vol plant heb je geen tijd om bijvoorbeeld binnenkomende e-mail te verwerken.

Animal Pictionary? Bestond dat al? Nee, maar ons leek het tof. Creatief zijn door bijvoorbeeld te tekenen is goed om andere delen van je hersenen te trainen. We horen zo vaak ‘ja maar ik ben niet creatief’. Nou, laten we daar iets aan doen, want alleen door het te doen kun je ook creatief worden. Maar hoe werkt het? Je gaat naar de Animal Pictionary website. Op de website hebben we een knop toegevoegd die een random dier genereert. Aan jou de uitdaging om deze na te tekenen in het vlak. Wil je jezelf nog meer uitdagen? Geef jezelf dan een tijdslimiet. Het hoeft niet perfect te zijn, het gaat erom dat je het gaat doen! Ben je tevreden met je resultaat? Deel het dan met andere MOYU gebruikers door de #moyu_notebooks tag te gebruiken. 

Sommige dagen gaan als een trein, sommige niet. Schrijf in dit vlak elke dag aan het einde van de dag op wat je de dag erna beter wil doen. Meer focus? Meer glimlachen? Minder koffie? It’s up to you. Niemand is perfect; dit simpele trucje helpt je alleen even bewust te maken en je de goede voornemens van de dag ervoor te herinneren.

Hier kun je je dagelijkse gewoontes in zetten. Elke dag dat je deze gewoonte hebt voldaan, mag je een kruisje zetten. Wist je dat het ongeveer 3 weken duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren? Wil je dus meer sporten? Gezonder eten? Eerder opstaan? Vul de habit tracker zo concreet mogelijk in en probeer 21 kruisjes te krijgen! Voorbeelden zijn 20 push-ups (dagelijks), een smoothie, opstaan om 07:00. Taken die je dus kunt behalen. Geloof ons - dit gaat je een voldaan gevoel geven.

Sudoku het puzzelspel kennen we denk ik allemaal wel. Je krijgt een aantal begin getallen en dan is het doel om op elke horizontale, verticale en 1 van de 9 vierkanten de getallen 1 tot en met 9 te hebben. Maar deze Sudoku is wel een hele rare.. Hij is nog leeg! Dat klopt. Als je naar de onze website gaat, hebben we een speciale Sudoku pagina gemaakt. Hier staan de begincijfers en oplossingen van 50 puzzels in verschillende moeilijkheidsniveaus.. Uitdaging genoeg dus ;-)!

Maar wist je dat deze Sudoku puzzel multi-functioneel is? Je kunt het schema ook gebruiken om bijvoorbeeld boter kaas en eieren of kamertje verhuren te spelen. 

Veel plezier en productiviteit toegewenst. Je vindt het product hier

Deze ideeën zijn allemaal uit onze creatieve koker gekomen. Mocht je zelf nog een goed idee hebben voor een volgend product? Let us know.

 

PS: De eerste kopers krijgen er ook een uitwisbaar boodschappenlijstje bij die je in de keuken kunt gebruiken en makkelijk mee kunt nemen! 


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.


TERUG NAAR BOVEN