nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl
nl
  • de
  • en
  • fr
  • nl

3 Dingen die je moet weten voordat je het juiste personeelscadeau of relatiegeschenk kiest

op February 20, 2020  in ProductZakelijk

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt.. Je wil graag iemand bedanken.. maar hoe kun je nou met iets origineels komen? Of je nou het ideale kerstgeschenk zoekt, op 5 december alle lege schoenen moet vullen op de werkvloer of je zakelijke relaties wilt bedanken voor de samenwerking. De vraag blijft: Hoe maak jij de juiste keuze die past bij je identiteit van je bedrijf en binnen het budget? Wij geloven dat het belangrijk is om deze 3 dingen te weten bij je keuze voor een geschenk!


It’s all about people.

Wat betekent het bedrijf waar je werkt voor jou? Onze ervaring leert dat het de mensen zijn die samen het verhaal van het bedrijf uitdragen. Zij zijn het gezicht naar jullie klanten, de afnemers en alle andere stakeholders binnen het bedrijf. Daarom is het belangrijk om te kijken naar hoe je medewerkers zich voelen. Want wist je dat een gemotiveerde medewerker tot wel 20% procent meer productiever is? Af en toe een kleine blijk van waardering kan veel doen. Hoe leuk is het om op een onverwachts moment ineens een origineel cadeau te krijgen. We dagen je uit om eens terug te denken aan het moment dat je zelf voor het laatst werd verrast! 


Follow your brand.

Als bedrijf heb je een verhaal (wat in jargon vaak brand wordt genoemd). En een goed verhaal wil je graag vertellen, want hiermee kun je mensen inspireren. Klanten kopen uiteindelijk van een bedrijf met een verhaal waarmee ze zich kunnen identificeren. Denk eens aan Dr Bronners die zeepjes verkoopt en hun volledige verhaal op het zeepje schrijft. Of wat dacht je van de drinkfles die dagelijks door miljoenen mensen wordt gebruikt van het welbekende merk Dopper waarbij inmiddels de hele wereld weet dat ze een prachtige missie hebben. Beide merken hebben 1 ding gemeen: het verhaal doet de marketing.


Create an impact.

Je wilt natuurlijk indruk maken met jouw relatiegeschenk. Maar wat maakt een goede indruk en waar zijn mensen blij mee? Kijk hierbij naar de trends in de markt. Zo is duurzaamheid tegenwoordig erg belangrijk. Het moet slim en nuttig zijn om te gebruiken en originaliteit scoort bonuspunten. Belangrijk om nog meer impact te hebben is ook dat het geschenk wordt gebruikt. Een cadeau geven dat in de kast beland is eigenlijk alleen maar belastend voor ons milieu en zonde van je investering. 


It’s up to you.

Wil jij nou ook je medewerkers of relaties verrassen met een cadeau dat ook nog eens jullie verhaal vertelt? Denk dan eens aan een gepersonaliseerd notitieboekje van Moyu. Elke pagina is gemaakt van steenpapier, uitwisbaar en jarenlang te gebruiken. Daarnaast is het een alternatief voor de huidige notitieblokken waardoor we met z’n allen papierverspilling tegengaan en ook nog eens bomen aanplanten. Onze notitieboeken maken we op maat waarmee we jouw verhaal kunnen gaan vertellen. Zo wordt het cadeau geven net zo leuk of zelfs leuker dan het cadeau krijgen. 


Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.


TERUG NAAR BOVEN